پرش لینک ها

فراخوان نمونه سازی در

حوزه مـواد پیـشـرفتـه

در 2 حوزه مواد هوشمند و مواد زیستی

مواد هوشمند:
     – پیزوالکتریک
     – شیشه هوشمند
     – کریستال مایع
     – سیال هوشمند
     – فتوولتائیک

مواد زیستی:
     – مهندسی بافت
     – سیستم تحویل دارو
     – ایمپلنت دندانی
     – اورتوپدی
     – پچ پوستی

فرم ثبت‌نام در فراخوان

جهت بالا رفتن شانس قبولی طرح خود، فرم را بصورت کامل و دقیق و به همراه مستندات تکمیل و ارسال بفرمایید.

فرایند پذیرش

ساخت نمونه اولیه آزمایشگاهی

در این مرحله نیاز است فناوران برگزیده، ويژگي‌های فني نمونه اوليه آزمايشگاهي را ارائه داده و در مدت زمان مشخص، «نمونه اولیه آزمایشگاهی» را مطابق با طرح اولیه خود بسازند. دریافت تایید فنی نمونه‌های اولیه در این مرحله منوط به تکمیل مستندات آزمایشگاهی و ارائه نتایج آزمون‌های تعیین شده خواهد بود.

توسعه نمونه ماده و رسیدن به نمونه مهندسی

برگزیدگان مرحله نخست، طی مدت زمان مشخص فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی، نمونه اولیه خود را تکمیل نمایند. «ساخت نمونه مهندسی» مطابق طرح ابتدایی پیش خواهند رفت. دریافت تایید فنی نمونه‌های مهندسی در این مرحله منوط به تکمیل مستندات آزمایشگاهی و ارائه نتایج آزمون‌های تعیین شده است.

رسیدن به نمونه تکرارپذیر

در مرحله آخر، تکرارپذیری نمونه ماده در مدت زمان مشخص مورد انتظار بوده و هدف نهایی طرح است. قابل ذکر است که به صورت کلی سقف پرداخت برای هر طرح یک میلیارد ریال بوده که بسته به سطح آمادگی فناورانه مبالغ و زمان پرداخت برای هر طرح متفاوت خواهد بود. پرداخت بصورت مرحله‌ای طبق مراحل ذکر شده براساس مستندات ارائه شده است.

معیارهای مهم برای پذیرفته شدن طرح

فناوران و اندیشمندان محترم توجه نمایند که علاوه بر نوآورانه بودن طرح ، موارد زیر را در انتخاب طرح خود برای شرکت در فراخوان در نظر بگیرند:

محصول‌محوری بجای فرآیندمحوری

در موضوعات بیومتریال، تمرکز روی ساخت نمونه بر پایه مواد زیستی باشد نه اثبات کارایی و فرایند عمل عنصر زیستی.

عدم تداخل با حوزه نانومواد

موضوع طرح ارسالی نباید تداخل قابل توجهی با محور های حوزه‌ی نانو مواد داشته باشد.

چشم انداز تجاری

تولید نمونه جهت تولید محصول مشخص با احراز پتانسیل آتی مصرف کشور و داشتن چشم‌انداز تجاری در حوزه‌های ذکر شده

عدم ایجاد آسیب‌های آتی

روش ساخت و فرايند توليد نبايد به گونه‌اي باشد که اثرات زيان‌آور سمی و تخريبي براي انسان یا محيط زيست ايجاد کند.

معـرفی حامیـان

ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته

بر اساس برآوردها، در سال 2017 ارزش بازار حوزه فوتونیک در جهان بالغ بر 500 میلیارد دلار بوده است. این صنعت تنها در اروپا تاکنون، بیش از 300 هزار نفر را در حدود 5000 شرکت کوچک و متوسط مشغول به کار کرده است. بنابر آمارهای بانک جهانی، سرعت افزایش ارزش این صنعت، از متوسط سرعت افزایش تولید ناخالص جهانی بیشتر است. فناوری فوتونیک جزء 6 حوزه فناوری توانمندساز در اروپا دسته‌بندی شده است. بیشترین اثر اهرمی در رشد دیگر فناوری‌ها را در مطالعات اتحادیه اروپا به خود اختصاص داده است.
کاربردهای فوتونیک بسیار گسترده است؛ از جمله در ارتباطات (شفاف تر سریع تر و پویاتر کردن شبکه های نوری و گسترش بازار ارتباطات)، طراحی و تولید صنعتی (برش، حکاکی، لایه‌نشانی، پردازش مواد، ساخت افزایشی و ...)، پزشکی (تحقیقات پیش بالینی، تومورشناسی، تشخیص و درمان بیماری‌های عفونی، تصویربرداری و پایش عصبی و ...) و همچنین در حوزه انرژی (فوتوولتاییک)، آموزش و تحقیقات (اندازه‌گیری، اسکن و ...) و به عنوان یک فناوری توانمندساز کلیدی برای فناوری‌های دیگر.

صندوق پژوهش و فناوری مدرس

صندوق‌هاي پژوهش و فناوري بر مبنای آیین نامه اجرایی ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه کشور و ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه تشكيل شده¬اند و صندوق پژوهش و فناوری مدرس در ارديبهشت ماه سال 1399 تاسیس گردیده و بر اساس مجوز کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری در حال فعاليت مي¬باشد.
نظر به اينكه ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از جمله سهامداران دولتي صندوق مي¬باشد، فعاليت صندوق با نگاه ويژه به حوزه¬هاي اين ستاد از جمله حوزه مواد پيشرفته مي¬باشد.
ارائه خدمات مالی و تسهیلاتی، صدور انواع ضمانت نامه‌، تجاری سازی نتایج پژوهش‌ها، جذب و یا هدایت منابع مالی دولتی و سرمایه‌گذاری خطر پذیر، مشارکت و سرمایه‌گذاری در ایجاد، توسعه و توانمندسازی شرکت‌های فناورانه و دانش‌بنیان، اخذ و اعطای کارگزاری و عاملیت منابع و ارائه خدمات ارزیابی و امکان سنجی از جمله خدمات قابل ارائه توسط صندوق مي¬باشند. .

خدمات قابل ارائه

فرم با موفقیت ثبت شد.

مشاهده
بکشید